Milyen táskát válasszunk?!

Hogy miért szeretjük mi nők annyira a táskákat? Kereshetnénk rá a választ, de valószínűleg a vérünkben van a táskák iránti rajongás.
Egyesek olyannyira táska fanatikusok, hogy akár 50 db táska is van a gyüjteményünkben. A legtöbb nő elengedhetetlen kiegészítőnek tartja, amely nélkül soha nem lépne ki a lakásból.

Bármi is az oka a táska vásárlásnak, szépsége és funkcionalitása együttesen elengedhetetlen kiegészítővé teszi.
De mennyi az annyi, ami valóban szükséges és ésszerű?
Különböző alkalmak, különféle táskákat igényelnek, ezért most bemutatjuk melyik az a pár típus, ami mindenképp ott kell lapuljon a Te szekrényedben is!

1. Fekete pakolós

Az első és elengedhetetlen darab az egy fekete táska, ami télen-nyáron tökéletes választás, hát még ha nagy és mindent bele tudsz pakolni. Célszerű olyat választani, amit vállra lehet akasztani, mert egy olyan táskát amibe sokat tudsz pakolni, úgy a legkényelmesebb hordani. Illetve ebből kifolyólag, mindenképp fektess hangsúlyt a választásnál arra, hogy a táskádnak vastag és strapabíró pántjai legyenek.

2. Hátizsák

Megint csak egy alapdarabról van szó, hiszen egy hátizsák elengedhetetlen egy könnyed szaladgálós naphoz, kiránduláshoz, de ha hiszed, ha nem, egyes darabok még elegáns outfit-ekhez is tökéletesen passzolnak.

3. Kis piros

Úgy mint a piros tűsarkút, és a szintén “must have” tűzpiros rúzst is minden nő ruhatárába és sminkkészletébe kötelező darabnak mondják a hozzáértők, úgy ezekhez párosulva a piros táska is elengedhetetlen darab egy gyűjteménybe. Könnyen párosítható feketével, fehérrel, sötétkékkel, rózsaszínnel vagy akár fémszínekkel is. 

4. Kicsi elegáns

Minden nőnek szüksége van egy kistáskára, amit egy elegáns alkalomra felvehet. Valószínű, hogy egy ilyen már neked is rejtőzik a szekrényedben, de ha esetleg nem, akkor feltétlen ruházz be egyre, hiszen egy kistáska kötelező darab!

5. Extrém színes

Mivel mással dobhatnál fel egy egyszínű ruhát, mint egy színes táskával?
Ha eddig féltél egy színes, különleges darabtól, akkor itt az idő hogy beszerezz egyet amivel bármikor könnyen felturbózhatod a szetted! Legyen szó egy extrém színről, vagy virágos mintáról, egy színes táska mindenhol kiérdemli majd az elismerő pillantásokat.